2018. 12. 20. - 10:29

Saját bőrápoló márkája lesz JLo-nak

Saját bőrápoló márkája lesz JLo-nak

Kozmetikai márkát dob piacra a közeljövőben Jennifer Lopez. Az énekesnő a napokban jelentette be, hogy olyan termékekkel rukkol elő, melyek minden nő számára működőképes.

Újabb kozmetikai márkája lesz Jennifer Lopeznek: az énekesnőként és színésznőként is tehetséges híresség bőrápolókat dob piacra a közeljövőben. Elmondása szerint termékei mindenki számára egyformán jól használhatóak lesznek majd.Jennifer Lopez most bőrápolókat is piacra dob
 
A 49 esztendős sztár szerint kozmetikumai segítségével rajongói ugyanolyan szép és ragyogó bőrrel rendelkezhetnek majd, mint ő.
 
JLo hosszabb ideje tervezte, hogy sminkjei mellett bőrápolási termékeket is megjelentet, ám mint mondta, bármit nem szeretett volna kiadni a kezéből, időre volt szüksége.
 
Most olyan termékeket oszt meg kedvelőivel, amely mindenki számára szép bőrt biztosít és jól használható – nem szeretné ugyanis, ha nevéhez rossz minőséget társítanának.
 
A Jennifer nevével fémjelzett kozmetikum 2019 elején jelenik meg, segít eltávolítani az öregedés jeleit.
 
Az énekesnő elmondása szerint minden olyan tudást belerakott, amelyet az évek során sajátított el annak érdekében, hogy külseje tökéletes lehessen.
 
Emellett JLo egyébként a sok folyadékra és az egészséges életmódra esküszik – nem iszik alkoholt és koffeint és nem is dohányzik -, ezen jó tanácsok megfogadását mindenkinek ajánlja.
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.