2020. 02. 13. - 11:20

Sampon, szappan és kondicionáló egyben egy új öko-termék

Sampon, szappan és kondicionáló egyben egy új öko-termék

A nulla hulladék-elv értelmében különleges újdonsággal rukkolt elő egy francia hotel, mely a környezetet nem károsító tisztálkodási szereket kínál vendégeinek.

Egy párizsi szálloda lehet Franciaországban az első, amely eltávolította az egyszer használatos műanyagot az épületéből – írta meg a Business Traveller.nullahulladek_1
 
A Best Western Opera Liege mindent megmozgatott, hogy a nulla hulladék-elv értelmében a zéró mennyiséget állítson elő: kulcskártyái fából készülnek, szemeteskukái bambuszból, s 50 szobája és lakosztályai teljesen műanyag-csomagolásmentesek.
 
Minden fürdőszobát felszereltek ezen kívül 3 az 1-ben szappannal, amely amellett, hogy szappan, samponként és kondicionálóként is szolgál.
 
Mellette bambuszból készült fogkefe és tabletta formájú fogkrém várja a vendégeket.  
 
A hotel nulla hulladék-elv nevében történt újratervezésével 55 ezer műanyag palackkal kevesebb kerül a lerakóba – áll a Business Traveller jelentésében. Mindez szükséges lépés is volt, mivel Franciaország hamarosan megtiltja az ingyenes műanyag palackok biztosítását.
 
Fotó: globalcosmeticnews.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.