2020. 03. 12. - 11:20

Selena Gomez kozmetikai kampányra invitálja rajongóit

Selena Gomez kozmetikai kampányra invitálja rajongóit

Berobban a szépségiparba is Selena Gomez – A népszerű énekesnő közösségi felhívást küldött a rajongóinak, hogy legyenek részesei hamarosan érkező, Rare szépségmárkája kampányának.

A szépségiparban is kipróbálja magát Selena Gomez: a csinos énekesnő, aki szakmájában komoly sikereket ért el, most kozmetikai termékekkel is előrukkolna.selena_gomez_kozmetika_1
 
A szemrevaló sztár, akinek márkája a Rare nevet viseli, most felhívást intézett rajongóihoz: szeretné, ha részesei lennének hamarosan érkező termékei első marketing kampányának – számolt be a Teen Vogue.
 
Gomez Instagram oldalán megkérte amerikai rajongóit, osszák meg, hogy érzi, őket mi teszi egyedivé, ahhoz, hogy szerepeljenek a kampányban.
 
Az interneten benyújtott válaszokkal a kiválasztottak nemcsak részt vesznek a kampányban, hanem elsőként is tesztelhetik a termékeket.
 
A „Rare” elnevezés a ritka szépségre utal - az individualizmust ünnepli és emeli ki, mi mindannyian egyedi.
 
Célja megtalálni a szépséget abban, amit a társadalom „tökéletlennek” tart.  „Mindannak az ünneplése, ami minket mi magunkká tesz” – fogalmazott az énekesnő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.