2020. 01. 30. - 11:45

Sofia Carson lesz a Revlon új arca

Sofia Carson lesz a Revlon új arca

Kiválasztotta új arcát a Revlon kozmetikai cég: Sofia Carson énekesnő-színésznő lesz a globális nagykövete, a vadonatúj termékek pedig 2020 tavaszán debütálnak.

Bejelentette a népszerű Revlon cég, ki fogja képviselni őt 2020-ban. A kozmetikai mogul új arcaként Sofia Carson kapott lehetőséget.sofia_carson_1
 
A 26 esztendős sztár, aki színésznőként és énekesnőként is ismert, elsőként a márka ColorStay Foundation, Super Lustrous Lipstick és ColorStay Eyeliner kampányában tűnik majd fel 2020 tavaszán.
 
A szemrevaló és sikeres Sofia kiválasztásával kapcsolatban egy kedves történetet is megosztott a nagyérdeművel. Mint mondta, mióta csak az eszét tudja, kedvenc helye volt az édesanyja öltözősarka: itt fedezte fel először a divat és a szépség iránti szeretetét – valamint „a tökéletes piros Revlon rúzst”.
 
„Ezt viseltem első táncos, majd pedig egyéb meghallgatásaimon és versenyeimen is – árulta el Sofia Carson. – Legyőzhetetlennek éreztem magam a színpadon ezzel a piros rúzzsal az ajkamon, mintha bármit meg tudnék tenni.”
 
Sofia nem titkolta, nagyon büszke, amiért a márka őt választotta új arcának, s csatlakozhat „a Revlon hihetetlen követeihez, akik mindig inspiráltak engem, valamint a termékeket szerető sok-sok nőhöz a világon” – fogalmazott a fiatal sztár.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.