2022. 04. 22. - 11:40

Szárnyaló technológia: RNS-típusokhoz illő kozmetikumok várhatók?

Szárnyaló technológia: RNS-típusokhoz illő kozmetikumok várhatók?

Meghökkentő újításokon dolgozik manapság a kozmetikai iparág: a legfrissebb az emberi RNS-hez illeszkedő kozmetikumok kifejlesztésének lehetősége.

Komoly technológiai újítást jelentett be két cég, amely közösen dolgozik egy fejlesztésen. A Kao és az Istyle összefogott, hogy az emberi RNS-típusokhoz passzoló kozmetikumok lehetőségeit kutassa.
 
A Kao bejelentette: faggyú-RNS-ellenőrző technológiáját alkalmazza majd, s olyan rendszert fejlesztenek ki az Istyle-al közösen, amely lehetővé teszi a kozmetikumok hatékony kiválasztását a bőr RNS-típusa alapján.
 
A két cég az istyle @cosme oldalán jelen levő, önként vállalkozó tagjainak faggyújából gyűjt RNS-t.
 
Technológia - A bőr RNS-típusához illő kozmetikumok várhatók?
Technológia - A bőr RNS-típusához illő kozmetikumok várhatók?
 
Az RNS egyszálú ribonukleinsav, amely az örökletes genetikai információt közvetíti a sejtek információit tároló DNS molekulából a fehérjeszintézis helyszínére, a riboszómákhoz.
 
A kezdeményezés során elemzik a bőr RNS-típusát és a választott kozmetikumokat, majd 10 ezer ember adatai alapján adatbázist építenek a számukra hatékony kozmetikumok kiválasztásához.
 
A tanulmányt célja, hogy az egyes termékeket egyes bőrtípusokhoz lehessen igazítani a vásárlói elégedettség fokozása érdekében. Nem mellesleg a kereslet és kínálat közötti egyensúlyhiány miatt kialakuló termékpazarlás csökkentése is fontos elvárás.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.