2020. 02. 06. - 11:55

Személyre szabott szépség-eszközzel rukkolt elő egy kozmetikai cég

Személyre szabott szépség-eszközzel rukkolt elő egy kozmetikai cég

Természetes és tartósítószer-mentes, személyre szabott bőrkezelést nyújtó eszközt jelentetett meg a francia L’Occitane csoport, mesterséges intelligencia technológia alkalmazásával. De mit is tud?

Vadonatúj bőrápolási eszközzel rukkolt elő az ismert francia L’Occitane cég. A kozmetikumokat hazánkban is árusító márka természetes, tartósítószert nem használó, személyre szabott szépségápolási rendszert alkotott, Duolab néven.
 
A startup rendszer, melyet a SEB csoporttal együttműködve dolgoztak ki, a Rowenta márka neve alatt jelenik meg, s egy merőben új megközelítést alkalmaz a bőrápolásban – a bőrre reagáló kezelést.
 
A Duolab „finomult alkalmazást és az asztali eszközt tartalmaz, amely mesterséges intelligenciát (MI) alkalmaz a bőr folyamatosan változó igényeihez való alkalmazkodáshoz. Személyre szabott, természetes, tartósítószer-mentes arckezelő készítményeket állít elő, frissen keverve, igény szerint.”
 
 
Az applikáció és a bőrdiagnosztizáló eszköz használatával a termék felméri a fogyasztó bőrének jellemzőit, visszajelzéseiket és fényképeket készít, majd személyre szabott bőrápoló kapszulát alkot,
 
A rendszer nemcsak tartósítószermentes, hanem mikrobiom-barát is.
 
A cég a Terracycle-el is társult, annak érdekében, hogy hatékonyan hasznosítsa újra a rendszerből kiürülő hulladékokat.
 
A termék előállításának oka egyértelmű: manapság a személyre szabott bőrápolás és az öko-fogyasztás kulcsfontosságú trendnek számít, mely a jövőben is megmarad. Az új termék a széles fogyasztói igény kielégítésére is szolgál.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.