2020. 12. 10. - 11:00

Színes szempillaspirálok előnyben?

Színes szempillaspirálok előnyben?

Megvan az új fekete: úgy tűnik, a legújabb trend a szempillák különféle színekkel hangsúlyozása - a TikTokon megjelent egy videó, mely egyre népszerűbb e téren.

Úgy tűnik, manapság a fekete helyett egyre inkább a színes szempillaspirálok veszik át az uralmat, így például a burgundy árnyalat.szempillaspiral_1
 
A L'Oréal Paris által gyártott bordó szempillaspirállal kapcsolatos ötlet rendkívül népszerű lett a TikTokon, miután egy felhasználó rámutatott a benne rejlő potenciálra.
 
A leányzó elmondása szerint a szemek zöldebbnek tűnnek e bordó szempillaspirál miatt – írta meg a Health.
 
Gabriella Travaglia a jelek szerint trendet teremtett, amikor az említett burgundy árnyalattal egészítette ki sminkjét, zöld szemei hangsúlyozására.
 
Számos TikTok felhasználó követte a példáját, s mint a Health rámutat, a trend mögötti elmélet – miszerint a zöld és a lila egymással szembenálló színek a színskálán -, megismételhető a kék vagy barna szeműeknél is, amennyiben lila vagy zöld szempillaspirál árnyalatot választanak.
 
Nem kizárt, hogy a dolog igencsak fellendíti majd a színes szempillaspirálok piacát.
 
Végül is, mivel a maszkviselés továbbra is kötelező a legtöbb nyilvános helyen, a szem sminkje minden eddiginél fontosabbá vált.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.