2021. 05. 13. - 11:10

Színesbőrűeknek kínál bőrápoló termékeket egy tenisz-sztár

Színesbőrűeknek kínál bőrápoló termékeket egy tenisz-sztár

Új bőrápoló termékcsalád érkezését jelentette be Naomi Osaka teniszbajnok. A Kinlo márka a színesbőrű embereket célozza meg.

Vadonatúj bőrápoló termékekkel rukkolt elő Naomi Osaka tenisz-sztár. A tehetség Kinlo névre keresztelt márkája elsősorban a színesbőrű embereknek készít test- és szemkrémeket, spray-eket, ajakbalzsamokat. naomi_osaka_1
 
A márkát 2021 őszén indították 5 termékkel, megfizethető áron. Osaka az Instagramon jelentette be, nagyon izgatott új bőrápolási márkája megjelenése miatt.
 
„Tele van olyan termékekkel, amelyek segítenek megvédeni és megfiatalítani a színes és sötétbőrű emberek bőrét. Remélem, segítenek majd” – fogalmazott a teniszbajnok.
 
A Business of Fashion lapban Naomi Osaka kifejtette, az oktatás hiánya sokak számára oda vezet, hogy egyáltalán nincsenek tisztában például a naptejek használatának szükségességéről. A nap elleni védelmet nyújtó krémek az új márka elsőszámú termékei.
 
„Ez közegészségügyi igény. Szoktam mondani az embereknek, hogy nincs feltétlenül szükségem napkrémre, de még ha van is a bőrödben melanin, vigyáznod kell rá. Én pedig szenvedélyesen kiállok ezért az ügyért” – mondta a tenisz-sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.