2018. 07. 19. - 10:35

Sztártrükk: ezzel kezeli Rihanna a szemöldökét

Sztártrükk: ezzel kezeli Rihanna a szemöldökét

Kikotyogta a szépséges énekesnő-színésznő sminkese, mivel tartja ilyen jól karban a szemöldökét Rihanna – a trükk meglehetősen egyszerű.

Úgy tűnik, néha a legnagyobb sztárok is olcsó trükkükhöz folyamodnak. A barbadosi szépség egész egyszerűen szappannal rendezi el a szemöldökét.
Rihanna sminkese, Priscilla Ono elárulta, hogy elég a homorú szemöldökecsetet egy kis szappanba helyezni, miután feltöltöttük a színnel, és csak finoman átsimítani vele a szőrszálakat.
 
Rihanna maga is előszeretettel változtatja alapozói színét
Rihanna maga is előszeretettel változtatja alapozói színét
 
A megfelelően „csiszolt” és kellően vastag hatás elérése érdekében a szappan használata régi trükk, s mivel mindenki ragaszkodik a tökéletes szemöldökvonalhoz, ez a módszer valóban segíthet.
 
Rihanna a Fenty Beauty kollekció keretében 40 alapozó árnyalattal büszkélkedhet – a 30 esztendős énekesnő magán is alkalmazza ezeket, gyakorlatilag naponta változtatja a bőrtónusát.
 
Változatos megjelenés jellemzi az énekesnőt
Változatos megjelenés jellemzi az énekesnőt
 
Priscilla a Harper’s Bazaarban azt javasolta: ha az arcunk világosabb színű a testünknél, inkább a testhez igazítsuk az alapozót és ne az archoz. A legkönnyebben úgy állapíthatjuk meg, illik-e az arcszínünk a testünkéhez, ha a vállunkat az arcunkhoz érintjük.
 
Priscilla Ono egyébként nagyon kedveli Rihannát és azt mondta, álom vele dolgozni. Hozzátette, hogy az énekesnő arcszíne gyakran változik, már csak azért is, mert hamar megkapja a nap.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.