2019. 07. 04. - 09:00

Szükségtelen a sminkeltávolító és a sarokkrém?

Szükségtelen a sminkeltávolító és a sarokkrém?

A kozmetikai termékekkel napjainkban Dunát lehet rekeszteni. Akár minden mozdulatra találhatunk külön kozmetikumot – kérdés, hogy minek. Bizonyos termékekért igazán kár a pénz.

Sorozatuk első két részében már szó esett arról, miért szükségtelen pénzt kiadni bizonyos kozmetikai termékekért – hiszen azokat mással egyszerűen helyettesíthetjük, vagy egyszerűen nincs i szükség rájuk.
 
Van még azonban bőven a listán olyan kozmetikum, melyről ugyanez elmondható.
Lássuk, melyek ezek.krem_1
 
Láb- és könyökspecifikus krémek
 
A lábra és a könyökre külön kaphatók testápoló termékek, elválasztva az arcápolóktól. Ez azt sugllja, hogy kifejezetten egy adott testrészre vannak tervezve.
 
Az igazság azonban az, hogy egy jó minőségű testápoló a test minden részére használható, tehát teljesen felesleges pénzt kiadni azért, hogy kimondottan láb- és könyökre való krémet, ápoló kozmetikumot vegyünk.
 
Sminkeltávolító
 
A sminkek lemosására használatos termékekből is igen sok kapható ma már. Mégis, ha valaki elfelejt magával vinni ilyet, egyéb krémmel is el tudja távolítani a festéket. Mi több, egyszerű arctisztítóval is kiválóan leszedhető a smink. A vastag vagy vízálló sminknél a normális hidratáló krémbe mártott kendővel és gyengéd dörzsöléssel szintén gyorsan végzünk.
 
Ezért nem éri meg venni speciális sminkeltávolítót.
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.