2022. 02. 21. - 11:50

Technológiával megnézhetjük, milyen lenne a lakkunk

Technológiával megnézhetjük, milyen lenne a lakkunk

Új technológiával rukkolt elő egy ismert komzetikai cég, hogy többféle körömszínt kipróbálhassunk mobiltelefonunk segítségével, kiterjesztett valóság-környezetben.

Hiánypótló alkalmazással állt elő a Coty tulajdonában levő Sally Hansen cég: a Perfect Corp szabadalmaztatott AgileHand technológiájának köszönhetően az ember megnézheti, hogyan állna neki egy körömlakk.
 
Elsőként hozták forgalomba az alkalmazást, többféle körömszín kipróbálását teszi lehetővé, mobiltelefonnal, kiterjesztett valóság-környezetben.
 
A vásárlók saját kezük élő mozgóképét láthatják, s rajta a kiválasztott árnyalatot - hozzáférhető és higiénikus tesztelési mechanizmus ez, mellyel bárki tehet próbát egy színnel, mielőtt megvenné.
 
Lehetőséget ad a technológia a lakkok kipróbálására, még a megvétel előtt
Lehetőséget ad a technológia a lakkok kipróbálására, még a megvétel előtt
 
„A körömlakk rendkívül impulzív kategória. Az emberek szívesen kísérleteznek tetszőleges számú árnyalattal és bevonattal. A Sally Hansen rajongói most még többet „játszhatnak” az új virtuális próbaeszköz segítségével” – mondta el JeanDenis Mariani, a Coty digitális igazgatója.
 
Hozzátette: a Perfect Corp. által megalkotott technológia valóban páratlan a piacon – kiterjesztett valóság élményt kínál, ahol a fogyasztók láthatják, hogy a lakk hogyan „teljesít” a bőrtónusukon és körömformájukon, valamint változó megvilágítás mellett.
 
Nagyon büszkék arra, hogy elsőként adták a technológiát a vásárlók kezébe.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.