2020. 05. 28. - 10:32

Természetes és könnyű: így készíts otthon bronzosítót!

Természetes és könnyű: így készíts otthon bronzosítót!

Készen állunk egy igen egyszerű arcpirosító elkészítésére? Csupán néhány természetes összetevőre van szükségünk a bronzosítóhoz, amelyet otthon is megtalálunk.

Könnyű igent mondani a saját készítésű dolgokra, amennyiben természetes és egyszerű megoldásokról van szó!
 
Ilyen ez a bronzosító is, amelynek összetevőit nagy valószínűséggel már most megtaláljuk otthon – ha pedig valami hiányzik, nem nehéz beszerezni.bronzer_1
 
A saját készítésű bronzosító nem tartalmaz esetlegesen mérgező anyagokat, s nagyon szép, bronz árnyalatot kölcsönöz a bőrnek.
 
Hogyan készül?
 
Hozzávalók: 1 evőkanál fahéjpor; 1 teáskanál kakaópor; 1 teáskanál szerecsendió por; 2 teáskanál nyílgyökérpor; 15 csepp levendula vagy rozmaring illóolaj.
 
Tipp: ha a laza textúrájú port részesítjük előnyben, hagyjuk ki az illóolajokat.
 
Elkészítés
 
Az összetevőket olyan arányban adjuk egymáshoz, amilyen színre vágyunk. Keverjük jól össze őket egy kisebb tálban, törjünk össze minden lehetséges csomót.
 
A port végül egy tiszta, üres tartóba szórjuk és légmentesen zárjuk le. Ebből bármikor használhatjuk a saját készítésű bronzosítót.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.