2018. 02. 22. - 14:00

Természetes módszer izzadás ellen

Természetes módszer izzadás ellen

Gondot okoz a verejtékezés, ám a hagyományos izzadásgátlóktól allergiás reakcióink vannak, vagy egyszerűen szeretnénk óvni magunkat a mesterséges szerektől? Próbáljunk ki egy egyszerű házi praktikát.

 

Noha a dezodorok fajtáiból manapság igen jól el vagyunk látva, vannak, akik nem szívesen használják őket. Ennek oka vagy érzékenység, allergiás reakció, bőrirritáció, vagy egyszerűen az, hogy tartanak a bennük levő összetevők hatásaitól.

Született ugyanis az évek során több tanulmány arról, hogy a dezodorok összefüggésbe hozhatók a mellrák megnövekedett esélyével, illetve a hónalj területén kialakuló tumorokkal. A kérdéses termékek alumíniumot juttatnak a szervezetbe s gátolják a kipárolgást, mely a test természetes módszere a méreganyagok eltávolítására.

Kiváló természetes izzadásgátló a szódabikarbóna

Kiváló természetes izzadásgátló a szódabikarbóna

Az izzadást, a kellemetlen testszagot azonban valamivel semlegesíteni kell. Egy régi módszer ideális a célra.

Teljesen természetes, mégis hatékony, ha szódabikarbónával kenjünk be a hónaljat – önmagában is hihetetlenül jó, ugyanakkor ha sötét ruhát viselünk, problémás lehet.

Keverjünk össze egyenlő arányban szódabikarbónát és kókuszolajat – ezzel tisztább, világosabb mixet hozunk létre, mely nemcsak természetes, antibakteriális és gombaellenes, hanem a szagok megelőzésében is kiváló!

Tegyünk vele egy próbát!

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.