2021. 02. 11. - 11:15

Újratölthető dezodort dob piacra a Dove

Újratölthető dezodort dob piacra a Dove

Megjelentette első, letisztult esztétikai és ergonómiai kialakítású dezodorját az ismert kozmetikai cég. A termék egyelőre Amerikában érhető el.

Újratölthető dezodorral rukkolt elő a világhírű Dove vállalat. A rozsdamentes acél eszközt letisztult esztétikai megjelenés és ergonómikus kialakítás jellemzi. 
 
Így a márka kedvelői immár tartós, újratölthető formában is használhatják izzadásgátlójukat – melyet egyelőre az amerikai Target és Walmart boltok forgalmaznak. Ha kifogy, csak a folyadékot kell megvenni hozzá.
 
Az új megoldással a Dove minimálisra csökkenti az alapanyagok felhasználását, miközben tartós szerkezetet hoz létre. Az újratöltőknek köszönhetően 54 százalékkal kevesebb műanyagot állítanak elő, szemben a szokásos Dove Zero bot csomagolásokkal.
 
 
A felhasznált műanyag 98 százaléka újrahasznosított anyagból készül.
 
A Dove és a Plastic Planet a projekten a VanBerlóval dolgozott együtt.
 
„Képzeljünk el egy olyan világot, ahol semmi sem végzi a kukában - ahol felhasználhatjuk az általunk kedvelt termékeket anélkül, hogy bűntudatunk lenne, mert még több hulladékot hozunk létre” – mondta el Sian Sutherland, a Plastic Planet társ-alapítója.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.