2019. 09. 19. - 11:30

Victoria és David Beckham ugyanarra a bőrtermékre esküszik

Victoria és David Beckham ugyanarra a bőrtermékre esküszik

Megosztja egymással bőrápolási termékeit a Beckham házaspár két tagja – s szívesen készítenek együtt arcmaszkot is.

David Beckham egyike azon férfiaknak, akik szívesen bíbelődnek a bőrápolással. Ebben felesége, a dizájner és egykori énekesnő Victoria Beckham tökéletes partner.david_victoria_beckham_1
 
A 45 esztendős sztár saját termékeivel kapcsolatban is úgy gondolja, fontos, hogy megtervezett szépségápolási márkája férfiaknak és nőknek egyaránt megfeleljen.
 
Ennek kapcsán árulta el, hogy ő és férje mindig szán időt arra, hogy a tisztító rituálékat együtt végezze. „David és én megosztjuk egymással a bőrápoló termékeinket. Sokszor az ágyon is együtt heverünk, arcmaszkkal a fejünkön”.
 
Victoria hozzátette: ha van időnk, szeretünk ilyen dolgokat csinálni. Számomra ezért is fontos, hogy a termékeim mindkét nem számára jók legyenek.
 
A csinos dizájnernek emellett az is fontos, hogy márkája környezetbarát legyen. Victoria négy gyermek anyja, a legidősebb, Brooklyn 20-, Romeo 17-, Cruz 14, Harper pedig 8 éves. A sztár szerint az iskolák nagyon jó munkát végeznek a gyermekek környezetvédelemre nevelése terén.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.