2019. 05. 30. - 10:40

Zendaya a legfiatalabb Lancome-arc

Zendaya a legfiatalabb Lancome-arc

Minden esztendőben felbukkannak hirdetések, amelyeket a nagy kozmetikai cégek készítenek ismert arcokkal. Ezekről általában beszélnek is az emberek – például Zendayáról és a Lancome-ról.

Időről-időre mindig érkeznek újabb kozmetikai kampányok – elég hozzá, ha felbukkan egy új kozmetikum típus. A termékekhez általában ismert hírességeket választanak a nagy márkák, akik képviselhetik őket, akik illenek a cég, illetve a termék stílusához.zendaya_lancome_1
 
S minden évben vannak szépségkampányok, amelyekről a legtöbbet beszélnek az emberek – és a márkák képviselői.
 
A Lancome például a közelmúltban Zendayát választotta luxus bőrápoló márkája nagykövetévé, aki a maga 22 évével az eddigi legfiatalabb a cég nagykövetei sorában.
 
A csinos, ifjú színésznő kiválasztása kapcsán Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi igazgatója azt mondta: „Zendaya fiatalos és egyedülálló megközelítés ahhoz a szépséghez, amely tökéletesen kiegészíti Lancôme jövőképét és kreativitását.”
 
Az énekesnőként és színésznőként is remekül helytálló Zendaya, aki nemrég Hugh Jackman oldalán volt látható a Legnagyobb showman című alkotásban, a Lancome kampányában való részvételével olyan nagy nevekhez csatlakozott, mint Julia Roberts vagy Lupita Nyong'o – ezzel is fenntartva a szépségipar nagyágyújának inkluzivitását.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.