2011. 04. 08. - 20:19

A kutya öltöztetése

A kutya öltöztetése
Az emberek több okból kifolyólag viselnek ruhát. A ruha megvéd bennünket az időjárás szeszélyeitől, de azért is viseljük, hogy jól érezzük magunkat és jól nézzünk ki benne, hogy jó benyomást keltsünk másokban. A kutyatulajdonosok többnyire ugyanazon okok miatt öltöztetik kutyáikat, mint amiért önmaguk és gyermekeik is öltözködnek.
A kutya öltöztetéseAz emberek több okból kifolyólag viselnek ruhát. A ruha megvéd bennünket az időjárás szeszélyeitől, de azért is viseljük, hogy jól érezzük magunkat és jól nézzünk ki benne, hogy jó benyomást keltsünk másokban. A kutyatulajdonosok többnyire ugyanazon okok miatt öltöztetik kutyáikat, mint amiért önmaguk és gyermekeik is öltözködnek. Valójában sokan gyermekként tekintenek kutyájukra, és azért vásárolnak számukra ruhákat és öltöztetik őket, hogy bebizonyítsák, mennyire törődnek velük.A kutya öltöztetése
A kistestű kutyáknak- boston terrier, csivava, yorki, máltai selyemkutya, mopsz és minden más miniatűr kutyafajtáknak - szánt védőöltözet szinte kötelező. Ezek a kutyák általában sokkal érzékenyebbek a hidegre, mint nagyobb társaik - ezért nem szeretnek esőben, hóban vagy hidegben odakint sétálni gazdájukkal. A zord időjárásban még piszkolni sem hajlandók odakint, ami nagyon megnehezíti az ilyen kutyafajták szobatisztaságra való szoktatását hideg vagy esős időben.
Még néhány nagyobb méretű, rövidszőrű kutyafajta is, mint a bulldog, a boxer és az agár is nagyra értékeli a hideg időjárásban a védőöltözetet. A legtöbb nagytestű kutya tulajdonosát valószínűleg nem igazán érdekli a kutyaruha, mégis érdemes megfontolniuk például egy fényvisszaverő mellény beszerzését.Memo

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.