2019. 10. 14. - 12:25

A kutya segíthet az alvásban?

A kutya segíthet az alvásban?
Sokan megengedik kedvencüknek, hogy velük egy ágyban aludjon és milyen jól teszik, ugyanis tudósok szerint javíthat az alvás minőségén.

 

Néhányan úgy vélik, hogy a kutyának meg van a saját helye egy házban és attól nem szabad eltérni, mert akkor felborul a rend. El nem tudják képzelni, hogy a hálószobában legyen vagy az ágyon, mondván nem túl higiénikus. 
Ellenben vannak olyanok, akik imádják, ha háziállatuk mindenhová követi őket. Akár még az ágyba is. Ez pedig nem is olyan rossz dolog, hiszen nemcsak a kapcsolatot erősíti meg, hanem az alvásban is segít. 
 
alszik
A kutya segíthet az alvásban
 
A napokban egy tanulmány arról adott tájékoztatást, hogy ha a kis kedvenc ott van a hálószobában vagy a gazdi ágyában, az nagyon jó hatással bír. Több hónapos vizsgálatok során kiderült, hogy azoknak, akik kutyával alszanak javult az alvásminőségük. Talán ez segíthet azoknak az embereknek, akik alvás gondokkal küzdenek.
Te is együtt alszol kedvenceddel? Ha nem, akkor itt az ideje kipróbálni, főként ha sokszor problémát okoz az elalvás. 
 
 
 
 
Nagy Orsolya
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.