2018. 11. 10. - 06:39

A kutyák gyomra is lehet érzékeny

A kutyák gyomra is lehet érzékeny

Bizony, csakúgy mint az emberek a kis kedvencek is szenvedhetnek attól, hogy érzékeny az emésztőrendszerük. Fontos erre oda figyelni a szőrmók egészsége érdekében.

Nem szabad félvállról venni, ha a kutyus gyomra nem bír bizonyos ételeket, hiszen az emberek is oda figyelnek magukra. Természetesen mindennek van tünete, így könnyen észrevehető, ha gond van.
 
A kutyák gyomra is lehet érzékeny
A kutyák gyomra is lehet érzékeny
 
Amennyiben kiskutyánk hasa megy, így előfordulhat, hogy érzékeny a pocakja, főleg, ha ez gyakran megesik. Érdemes kivizsgáltatni, és a jövőben olyan ételeket adni neki, ami segíti az emésztését és nem bántja azt.
 
Szerencsére napjainkban már számos olyan étel van, amely nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek allergiás reakciókat váltanak ki. Ilyen lehet például a fehérje, de sok ételben csökkentik a zsír, a szénhidrátot vagy akár a rosttartalmat is. Ezáltal a legérzékenyebb gyomorral bíró kis kutya is élhet teljes életet.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.