2021. 12. 30. - 10:40

Az összehajtható mopetbe a kutya is befér

Az összehajtható mopetbe a kutya is befér

Az állattulajdonosok nagy örömére megjelent egy elektromos robogó, amellyel biztonságosan utazhatnak kedvencükkel együtt.

Megjelent a mopet, mely kimondottan a házi kedvencek és gazdáik együttes utazására szolgál. Egy elektromos robogóról van szó, melyben az állat is elfér és tulajdonosával tarthat bárhová.
 
A japán gyártó alternatívát kínál arra, hogy a kikapcsolódás valóban biztonságos legyen kutya és gazdája számára egyaránt.
 
A mopet kompakt robogó idősebb, gyenge lábú, vagy egyszerűen lustább ebek számára is alkalmas. Az ülőhelyük közvetlenül a vezető nyereg alá van beépítve, a jármű karosszériájába.
 
A ülőhely mellett kis nyílás található, mely lehetővé teszi a négylábú kedvencek számára, hogy kiszabadítsák a fejüket és nézelődjenek.
 
 
Egy fárasztóbb természet-beli kiruccanás után az állat akár pihenhet is a mopet boxában.
 
A robogó hosszú távú utakra is megfelel: nagy kapacitású akkumulátorral szerelték fel, így akár 60 kilómétert is megtehet.
 
Az összehajtogatható jármű nagyjából 25 kiló, könnyen tárolható egy autó csomagtartójában. Biztonsági részekkel is ellátták, vagyis közúton is közlekedhetünk vele. A nagy fényerejű LED kiváló láthatóságot biztosít sötétben és nappal egyaránt.
 
A mopet alján lévő tér napi használatra, bevásárlótáskák vagy poggyász elhelyezésére is alkalmas.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.