2012. 06. 28. - 06:01

Bódi Szilvi lakásában a macska az Úr

Bódi Szilvi lakásában a macska az Úr
Bódi Szilvi imádja a macskákat így kivel mással is oszthatná meg otthonát, mint Zsombival a kandúr macskával.
A magyar celebek közül többen is állatmániások. Ki a macskákat, ki a kutyákat részesítik előnyben, de állatszeretetüket bátran felvállalják mindenki előtt. Sokan az otthonukat, de még az ágyukat is megosztják kedvenceikkel.


Családtagként bánnak kedvenceikkel a magyar hírességek

A magyarok tényleg szeretik az állatokat. Egy felmérés szerint Európában Magyarországon van a legtöbb kutyatulajdonos. A magyar hírességek is szép számmal gyarapítják az állatkedvelők népes táborát.

Bódi Szilvi mindene a macska
Bódi Szilvi imádja ha macskája a nyakát masszírozza


Bódi Szilvi például a macskákat imádja. Annyira rajong ezekért a szőrmókokért, hogy el sem tudná képzelni, hogy olyan férfivel jöjjön össze, aki nem szereti a macskákat. Lakásában a kandúr macska az úr, aki ha Szilvihez vendég érkezik, azonnal jelzi gazdájának megbízzon-e az illetőben avagy jobb ha kerüli. Zsombi egy igazi macsó, aki nem titkolja gazdája iránti imádatát. Rendszeresen hozzábújik és masszírozza a nyakát, de gyakran meg is paskolja gazdája formás hátsóját.

Falusi Mariann kutyája a műszerfalon utazik
Falusi Mariann kutyája imádja a sebességetFalusi Mariann is nagy kutya rajongó. Terrierjével Petivel rendszeresen autókáznak, amit a kutyus nagyon imád. A műszerfalra ülve élvezi a száguldozást és gyönyörködik a kilátásban. Mariann imádja a kutyáját és amikor csak tudja magával viszi, így Peti kevés időt tölt szerető gazdája nélkül.

A kedvenceiket imádó hírességeket akár hosszú oldalakon keresztül sorolhatnánk, egyben azonban mindannyian egyet értenek. Házi kedvenceik náluk már nem csupán állatok, jóval többek annál: Családtagok.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.