2022. 03. 24. - 10:40

Buszra szállt egy kutya, miután elkeveredett

Buszra szállt egy kutya, miután elkeveredett

Egyedül indult haza busszal, miután a parkban elvált a gazdáitól egy border collie. A kutya tökéletesen tudta, hol kell leszállni.

Buszra szállt egy border collie, miután véletlenül elkeveredett és elszakadt a gazdáitól az angliai, Stevenage-i Fairlands Valley Parkban.
 
A Pepper névre hallgató eb hazafuvaroztatta magát: miután két mérföldet sétált egyedül, elért egy buszmegállóhoz, ahol felszállt a járműre, lefeküdt és 15 percig ott maradt, amíg meg nem érkezett. border_collie_1
 
A kutyus előzőleg gazdáival, Charlotte Jonesszal (25) és Saffron Capsszal (23) sétált a Fairlands Valley Parkban, amikor meglátott pár libát és őket üldözve eltűnt.
 
Mint Saffron elmondta, egy hölgy a buszon felismerte a kutyát, képet is tudott készíteni róla. Felhívta Saffront és közölte: „a kutyája a hetes buszon van.”
 
Majd megmondta a sofőrnek, hogy az eb maradjon a buszon, amíg nem találkozik gazdáival.
 
Pepper azonban otthonuk megállója közelében felállt. Az ajtók kinyíltak és leugrott. Egyszerűen elképesztő – mesélte az okos border collie gazdája.
 
Charlotte és Saffron 2 éve fogadták örökbe Peppert, amikor öt hónapos volt. „Nagyon büszkék vagyunk rá, ez az egész kicsit olyan volt, mint a Lassie hazatér!” – mondta Charlotte.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.