2017. 08. 09. - 19:45

Dolgok, melyek ártanak a háziállatnak a lakásban

Dolgok, melyek ártanak a háziállatnak a lakásban

Rengeteg olyan dolog lehet a lakásban, amiről sokan mégcsak nem is gondolnák, hogy negatív hatással lehet a kis kedvencükre. Most összegyűjtöttünk párat segítségképpen!

Ha neked is van otthon házi állatod, biztosan tudod, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni. Mennyit eszik és persze mit, hová piszkít, mennyi folyadékot visz be, persze arról is gondoskodni kell, hogy egészséges legyen és jól érezze magát a bőrében. Érdemes ezek mellett azonban arra is oda figyelni, hogy milyen tárgyak és készítmények vannak a házban, hiszen akár azok is ártalmasak lehetnek.


Az elemeket jobb elrejteni a kedvencek elől, ugyanis az azokból kifolyó anyag méreg az állatok számára.

A takarítószerek is veszélyesek lehetnek, hiszen többségük maró hatással bír. Egyébként az emberre is veszélyes, így a legcélszerűbb szekrényben, elzárva tárolni őket.

A pénzérmék nem a legjobbak a kutyák, illetve a macskák számára, hiszen cink bevonatúak, melyek több belsőszervi megbetegedést okozhatnak

A gyógyszerek bizony az embereknek segítenek, de a házi állatoknak nem. Ne hagyd szanaszét a lakásban, hiszen, ha ha véletlenül lenyelni a kutya az problémával járhat!

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.