2018. 06. 30. - 11:00

Fontos a cica biztonsága

Fontos a cica biztonsága
Bár a macskák imádják a függetlenséget, mégis a gazdiknak gondoskodni arról, hogy megfelelő védelmet kapjanak. 
Napjainkban egyre népszerűbb, hogy a macskák már nemcsak kinti állatok, de a lakásban is szívesen látják őket. Olykor azonban sok veszély leselkedik rájuk, még akkor is, ha mindig „talpra esnek‚‚. Persze mint minden állat számára, a macskáknak is kell a szabadság, ugyanakkor fontos óvni őket, főleg az emeletes házakban vagy a lakásokban. 
 
cic_1
Fontos a cica biztonsága
 
A bársonytalpúak ugyanis könnyen kiugorhatnak akár az erkélyről vagy az ablakból. Ez pedig nem mindig jó ötlet. Ahhoz, hogy ez ne következzen be érdemes hálót felszerelni, hogy a cica nyugodtan élvezhesse a friss levegőt és játszhasson.
 
 Ez a nagyszerű kiegészítő óvja a kis kedvencet a balesetektől, de persze a kinti kirándulásoktól is. Fontos, hogy a háló jó minőségű legyen, hogy a cica ne tudja szétszakítani, tehát megfelelő védelmet biztosítson. Emellett pedig az anyaga is olyan legyen, amely ártalmatlan a számukra és beleszorulni se tudjanak.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.