2019. 07. 28. - 15:55

Fontos a jó kutyajáték

Fontos a jó kutyajáték
Elengedhetetlen, hogy a kis kedvenc játéka jó minőségű és strapabíró legyen. 
Napjainkban számos olyan játék van, amely tökéletesen lefoglalja a kutyát és még szórakoztatja is. Az interaktív játékok által pedig még javulhat a gazdival való kommunikáció is, amely elengedhetetlen, hogy jó legyen. 

Szakemberek azonban úgy vélik, hogy más játék való a kis és nagy kutyáknak. Sok háziállat például nagyon szereti a pihe-puha dolgokat, de a csipogós játékok is közkedveltek, valamint a labdák is. 

 
Fontos a jó kutyajáték
Fontos a jó kutyajáték
 
Azt, hogy milyen a jó játék nehéz megmondani, hiszen számos dologtól függ, így például attól, hogy a kertben vagy lakásban játsszunk vagy attól, hogy milyen idős a kis kedvenc. Az állatorvosok szerint érdemes azonban kerülni azokat az eszközöket, amelyeket a kutya esetleg lenyelhet. Emellett olyat sem szabad adni, amelyet könnyen szétrág. Csak olyan játékot adjunk a kutyánk szájába, ami fogbarát alapanyagokból készül, hiszen, ha jól választottunk, a kutyánk imádni fogja játékát és nagyon sokat fogja rágni. 
Természetesen nem tart örökké egy játék sem, de érdemes tartósat vásárolni, amely akár több hónapig is kitart és a kutya is imádni fogja. 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.