2018. 06. 24. - 21:11

Fontos a kutyák számára a víz

Fontos a kutyák számára a víz
Egyes tudósok szerin a kutyák már születésekkor tudnak úsznak, de nem mindenkinél jön elő ez a tevékenység 
A szakemberek szerint a a gazdák sokat tehetnek azért, hogy kutyájukban kifejlődjön az úszás tudománya. Fontos, hogy edzeni kell a kis kedvenceket, akiket információk szerint mágnesként vonz a víz. Akadnak azonban olyan kutyusok is, akiknek eszük ágába nincs, hogy vízbe menjenek.
 
kuty_1
Imádják a kutyák a vizet, de fokozotasoan kell őket hozzászoktatni
 
A nagy nyári melegben főként kívánják a háziállatok a vizet, ezért fontos, hogy olykor megfürödjenek, de fontos, hogy ne hirtelen merüljenek el a hidegben, hiszen az több egészségügyi gondot okozhat. Emellett ajánlott fokozatosan hozzászoktatni az úszáshoz a kutyákat és türelemmel kell lenni, hiszen nem megy minden olyan egyszerűen. 
 
A kis kedvencek kifejezetten élvezni fogják a vizet, még akkor is, ha eddig nem volt lehetőségük arra, hogy pancsoljanak egyet. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy a kutya mindenképp olyan vízben ússzon, amely nem fertőzött és teljes mértékben tiszta.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.