2018. 05. 26. - 21:50

Fontos a nyakörv a cicáknak

Fontos a nyakörv a cicáknak
A nyár közeledtél egyre több élősködő jelenik meg a természetben, ezért fontos, hogy a gazdik megóvják kedvencüket a rovaroktól.
A kullancsok és a bolhák is komoly gondot okozhatnak a macskák számára, ezért érdemes gondoskodni a védelmükről. Különösen azokra az állatokra kell figyelni, akik sok időt töltenek a természetben. 
 
macska
Fontos a kis kedvencek védelme nyáron is
 
Jól bevált és ismert módszer a parazitaellenes nyakörv. Ez azért hasznos, mert nemcsak költséghatékony, de hosszú távra megoldást jelenthet, hiszen akár 8 hónapig is védelmet nyújt a kisállat számára. Sok cica viszont nem szereti a nyakörvet és addig piszkálja, ameddig sérülést nem okoz magának. Érdemes tehát olyat választani, amely nem okozhat problémát. Napjainkban már több olyan nyakörv létezik, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy ne sérüljön a macska.
 
 Ezen felül a spray is tökéletes módszer lehet, viszont nem nyújt olyan hosszú távon védelmet. Ezeket az oldatokat általában a nyakra kell cseppenteni és lehetőleg kisebb adagokat. A lényeg, hogy a cica nyelvével ne tudja eltávolítani magáról. A vásárlás során nem szabad megfeledkezni arról, hogy biztonságos és minőségi termék kerüljön az ember kezébe. A vérszívók nagy gondot és betegségeket okozhatnak, ezért mindenképp javasolt a használatuk a nyakörveknek vagy az oldatoknak.
 
N.O.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.