2019. 08. 30. - 15:05

Fontos, hogy a kutya biztonságban utazzon

Fontos, hogy a kutya biztonságban utazzon

Az ember biztonsága is fontos az utazás során, így a kutyáké is. A négylábúak számára napjainkban már számtalan olyan eszköz létezik, amelyek segítenek a szállításban.

Fontos, hogy amennyiben arra kényszerül a gazdi, hogy kutyáját autóba tegye elővigyázatos legyen. Szükségszerű például rögzíteni a kis kedvencet a biztonsága és persze a szabályok betartása érdekében. Napjainkban már számos olyan eszköz van, amely segítségül szolgálhat, így például a szállítóboksz vagy a biztonsági övhöz csatolható hám. Ezen túlmenően léteznek különféle utazó dobozok is, amelyeknek többféle rögzítése módszere van.
 
ku
Fontos, hogy a kutya biztonságban utazzon
 
Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora kutya utazik. Ezek a boxok azért jók, mert így az autó is tiszta marad. Ugyanakkor sok kis kedvenc nem kedveli a bezártságot, ilyenkor érdemes hámot vásárolni. Ezáltal a kutyus is jól érzi majd magát utazás közben, ráadásul még nézelődhet is úgyhogy biztonságban van.
 
 
Fontos még megemlíteni, hogy a nagy nyári melegben nem szabad a kutyákat az autóban hagyni, mert akár az életükbe is kerülhet.
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.