2012. 09. 29. - 07:19

Frizbiző világbajnok magyar kutya

Frizbiző világbajnok magyar kutya
Van egy sportág kutya és gazdája számára, ami már az egész világot meghódította, de büszkén mondhatjuk, hogy a világ bajnok mégis csak hazánk fia, illetve ebe.

Frizbi világbajnokságot nyert a magyar kutyus
A kutyafrizbi egy olyan különleges sportág, amelyben kutyának és gazdájának teljes összhangban kell együtt dolgozni. Sziszkó a cholie kutyus és gazdája József világbajnokságot nyertek Amerikában, ami eddig a kutyafrizbi történetében magyar párosnak még nem sikerült.

Sziszkó különleges kutyus, aki többszörös Európa és Magyar bajnoki címmel büszkélkedhet, de gazdája legnagyobb büszkesége az augusztusban megszerzett kutyás frizbi világbajnoki cím. Gazdája szerint Sziszkó imád frizbizni és ha a versenyeken hibát vétenek az általában nem az állat, hanem a gazdi hibája.

Kutyafrizbi a parkban
A kutyafrizbi szórakoztató sport a kutya és gazdája számára is

A kutyafrizbi egyre jobban hódít a világ minden pontján, így Magyarországon is. Ez a különleges sport méltán népszerű, hiszen fitten tartja a gazdit és négylábú társát, erősíti a köztük lévő harmóniát és kötődést és persze a kutya számára egy hihetetlenül jó szórakozás.

A labdázgatás ideje lejárt, az új hódító sport a frizbi. Érdemes kipróbálni ezt a különleges játék formát, ha más nem akkor legalább a szórakozás kedvéért. És ha a kutya és kis kedvence is elég tehetséges, talán egy versenyen is szép eredményt érhetnek el.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.