2018. 09. 30. - 19:10

Gazdájukat kereső kutyák vonultak fel

Gazdájukat kereső kutyák vonultak fel
Nemcsak örökbe lehetett fogadni a kis kedvenceket, de egyben divatbemutatón is megtekinthették őket az érdeklődők a fővárosban szervezett rendezvényen.
A Vigyél Haza Alapítvány különleges dologgal kedveskedett a gazdátlan és sérült kutyák számára. Az esemény magyar divattervezők segítségével valósulhatott meg, ahol kutyabarát kollekciókat láthattak a vendégek. Az örökbefogadható állatok közül több is végig vonult a kifutón, ráadásul fotósorozat is nyílt utána a képekből, amelyek az eseményen készült. 
 
kutya1
Gazdájukat kereső kutyák vonultak fel egy nemrégiben szervezett jótékonysági rendezvényen
 
Ezen túlmenően jótékonysági árverést is tartottak, amely során a tervezők által felajánlott dolgokat árvereztek el. Az összegyűlt bevételt pedig a Vigyél Haza Alapítványnak adományozták. A szervezet egyébként tíz éve segíti a fővárosban található gazdátlan kutyusokat és harcol azért, hogy jobb életük legyen. Eddigi tevékenységük során pedig mintegy 900 állatnak találtak gazdát.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.