2011. 01. 01. - 17:20

Honda WOW – autó kutyáknak!

Honda WOW – autó kutyáknak!
A kutya számára maximálisan kényelmes kocsi. A Honda mérnökei Japánban megalkották az első valóban kutyabarát autót - a Honda WOW-nak elnevezett csodajárgányt.
A WOW egy nyitott Wagon típusú. A különlegeség tavaj látna napvilágot a Tokyo-i Motor Show-n.
Honda WOWA kutya számára maximálisan kényelmes kocsi. A Honda mérnökei Japánban megalkották az első valóban kutyabarát autót - a Honda WOW-nak elnevezett csodajárgányt.
A WOW egy nyitott Wagon típusú. Ebben az évben látna napvilágot a Tokyo-i Motor Show-n.

Egy különlegessége, hogy található egy rekesz a kutyáknak, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok állataikkal isHonda WOWg foglalkozzanak vezetés közben. Van is ey nagyobb kialakítású helység is, amely a padlóba van építve, a hátsó ülés területét foglalja el, de vissza is hajtható, amikor nincs rá szükség. A kisebb méretű kutyusok a "kutyatartóban" utazhatnak, ami lehetővé teszi a folyamatos interakciót kutya és a gazda között, míg a nagyobbak a hátsó ülés előtt kihajtható tartóban utaznak, melyet egyszerűen felcsukhatunk, ha kutyusunk épp nincs velünk. A nagyobb méretű kutyák (mint a dogok) pedig a hátsó ülésen, a számukra kifejlesztett biztonsági öv védelmében utaznak. Ennek a kutyatartónak természetesen minden alkotóeleme mosható, tisztítható és könnyen kiszerelhető.Memo

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.