2016. 01. 20. - 10:14

Kényeztesse házikedvencét!

Kényeztesse házikedvencét!

Ez a mottója a Forpet Állateledel és Felszerelés Webáruház dolgozóinak, ezért arra törekszünk, hogy ne csak olyan termékeket áruljunk, amely kedvenceink alapvető szükségleteit elégíti ki, hanem amivel teljesebbé, boldogabbá tehetjük életüket!

Kényeztesse házikedvencét!
Forpet Állateledel és Felszerelés Webáruházban mindent megtalál amire kedvencének szüksége lehet

Természetesen megtalálhatóak nálunk a legalapvetőbb élelmiszerek  is (konzervek, száraztápok, alutasakok...), de abból is leginkább a prémium és szuperprémium gyártókat  képviseljük! Legyen szó kutyáról, cicáról, papagájról vagy éppen törpenyúlról, minden két- és négylábúnak kínálunk minőségi eleséget - elérhető áron! Javasolt márkáink többek között az ACANA, az Orijen, a Eukanuba, vagy éppen a Nature's Protection, amelyek kevésbé ismertek, de egy magasabb szintet képviselnek. Ha fontos számunkra kedvencünk egészsége és hogy sokáig velünk maradjon, akkor megfelelő tápértékű eleséggel etessük!  Fontos a fehérjék és zsírok aránya, de oda kell figyelnünk szinte minden összetevőre! Ha kutyánk allergiás a csirkére, akkor válasszunk bárányos vagy halas száraztápokat! Ha cicánk ivartalanított és egész nap otthon csücsül, akkor a speciálisan számunkra kifejlesztett macskatápokkal kínáljuk, nehogy elhízzon. A minőségi gyártók még arra is figyelnek, hogy a leggyakoribb fajtákra és tulajdonságokra külön ételcsoportokat hozzon létre. Ilyen például a speciálisan városi kutyáknak, sport kutyáknak, kiállítási kutyáknak, vagy például a tacskóknak, boxereknek, yorkiknak, németjuhászoknak kifejlesztett táp.

Állatgondozás felsőfokon - Forpet
Tápok, táplálékkiegészítők, állatgondozási felszerelések és még sok más

Fontosak a táplálékkiegészítők is, úgy mint a vitaminok, nyalósók, jutalomfalatok, fogkoptatók...  Itt sem csak a legnépszerűbb házikedvencekre gondoltunk, hiszen még lovaknak is kínálunk csemegéket!

Ám minden kisállattartó tudja, hogy egyáltalán nem csak az étkezésre költünk. Kellenek etetőtálkák, fekhelyek, ketrecek, nyakörvek, pórázak, hámok, ruhácskák és természetesen játékok! A Forpet-nél ezekre is kiemelt figyelmet fordítunk. Cicáknak, kutyáknak, rágcsálóknak, madaraknak, de még az akváriumok és terráriumok lakóinak is kínálunk számtalan kiegészítőt, amellyel a  mindennapjaikat színesíthetjük.

Forpet - Kényeztesse házikedvencét!
Minden állat megérdemli a kényeztetést

De nem csak az állatok, hanem a gazdik életét is szeretnénk könnyebbé tenni. Fontos, hogy megfelelő méretű és strapabíró utazóboxunk, illetve hordózótáskánk legyen kedvencünk szállításához, de az autóba szerelhető térelválasztók és szellőzőrácsok is jó szolgálatot tesznek utazásnál. Az otthonunk része lehet egy kutya- vagy macskaajtó, amely igen hasznos, ha kinti-benti házikedvencünk van, hiszen a szabadságot jelenti számára, hogy akkor mehet ki a kertbe a dolgát intézni, szaglászni vagy szétnézni, amikor kedve van. A tüzelőbugyi megvédi bútorainkat a kritikus időszakban, a profi kozmetikai segédeszközökkel pedig vághatjuk kedvencünk körmét, ritkíthatjuk szőrét, hogy még kellemesebb legyen az együttélés. Nézzen be a Forpet.hu Állateledel és Felszerelés Webáruházba, ha fontos Önnek háziállata egészsége és jóléte!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.