2017. 12. 17. - 09:48

Kis kedvenc karácsonyra?

Kis kedvenc karácsonyra?
Napjainkban egyre népszerűbb valamilyen háziállatot vásárolni ajándéknak. Érdemes azonban néhány dologra oda figyelni. 

 

Nincs is szebb ajándék annál, mint amikor örömet szerzünk valamelyik szerettünknek. A házi kedvenc vásárlásakor felelősséget vállal a tulajdonos egy életért, akiről gondoskodni kell. 
 
 
Az egyik legfontosabb, amire oda kell figyelni, hogy a család is támogassa az ötletet és olyan állatot kell választani, akit mindenki kedvel. Ha kisgyereknek lesz ajándék, akkor pedig őt is fel kell készíteni arra, hogyan kell törődni egy kutyával vagy macskával. Természetesen akadnak olyan kedvencek, mint például a hal vagy a hörcsög, akik fele annyi oda figyelést igényelnek, mint az előbb említettek. 
A vásárláskor azt is fontos eldönteni, hogy kint vagy bent fog tartózkodni a háziállat. Érdemes azon elgondolkodni, hogy hol lesz hely a számára és hol érezheti jól magát az állat. A kutyák és a macskák számára sokkal nagyobb terület szükséges. 
 
Sajnos a pénztárca függvénye is, hogy milyen kisállatot ajándékoznak az emberek. Aki nem szeretne pénzt költeni, az menhelyekről is tud örökbe fogadni, így jót is cselekedik. Összességében mielőtt haza viszi a gazdi a kis kedvencet, érdemes mindennek utána nézni.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.