2022. 02. 17. - 10:35

Korcsolyázó kutya a jótékonysági rendezvény sztárja

Korcsolyázó kutya a jótékonysági rendezvény sztárja

Jótékonysági célra gyűjtött pénzt New Yorkban egy eb, amely igencsak szokatlan képességét mutatta be a nagyérdeműnek: jégkorcsolyázott.

Korcsolyázó kutya volt egy New York-i jótékonysági rendezvény sztárja. A mentőeb azzal gyűjtött pénzt, hogy bemutatta nem éppen szokványos képességét: korizott a jégen.
 
A 8 éves, Benny névre hallgató retriever gazdája, Cheryl Delsangro elmondta, hogy a kutyát egy utahi menhelyről hozta el.
 
„Amikor felvettem a menhellyel a kapcsolatot, megtudtam, hogy ez volt az utolsó lehetősége – árulta el a gazda. – Másnap el akarták altatni, szóval azonnal cselekedtem és hazahoztam őt.”
 
Delsangro nyugdíjas, de korábban professzionális műkorcsolyázó volt. Elhatározta, hogy az ebet is megtanítja, hogyan boldoguljon a jégen.
 
 
Egyedi korcsolyát készített neki, amellyel a kutya követni tudja őt a jégre, amikor csak kedve tartja. A móka nagyon tetszik Bennynek, különösen, amikor „zavargászhatja” gazdáját.
 
A kutyus tehát most New York-ban, a Central Parkban mutatta be kivételes képességét, hogy az Animal Vision Foundation alapítvány számára pénzt gyűjtsön.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.