2022. 03. 31. - 11:00

Különös, zöld kölyke született egy bulldognak

Különös, zöld kölyke született egy bulldognak

Meghökkentő: zöldes színű kiskutyának adott életet egy bulldog Kanadában. Szakértők a jelenséget egy, méhben zajló ritka folyamatnak tulajdonítják.

Különös, zöld kutyakölyök született Kanadában, Trevor és Audra Mosher házánál. Freya nevű bulldogjuk adott életet a furcsa külsejű kiskutyának, melynek kinézetét szakértők egy ritka, anyaméhben lezajló folyamatnak tulajdonítják.
 
A zöldes színű kis eb egyike volt az összesen nyolc, aznap világra jött kölyöknek.bulldog_zold_1
 
Színe miatt a gazdák azt hitték, talán halva született, de szinte azonnal mozogni kezdett.
 
„Elkezdtük szárítani és észrevettük, hogy zöld. Rögtön azt hittük, valami baj van. Rákerestünk a google-ban, nagyjából azt írva, „zöld a kiskutyám, mi a baj?", és úgy tűnik, nagyon ritka a jelenség, de párszor már megtörtént a világon.” – mesélte Trevor Mosher a Global News-nak.
 
A zöld szín egy ritka és szokatlan folyamat eredménye: a kutyus fekete zsákkal körülvéve született, ellentétben az alom többi kölykével, akik mind áttetszőben jöttek a világra. Színe a zsák epéjében lévő zöld pigmentből származik.
 
A kölyök gazdái mindenesetre el vannak bűvölve, hogy egy ilyen ritka esemény tanúi lehettek.
 
A zöld színű kiskutya egyébként teljesen egészséges és ugyanolyan jól fejlődik, mint a testvérei.
 
Fotó: Youtube/DailyStar
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.