2022. 08. 04. - 10:30

Kutyakiképző alkalmazás segíthet többet kihozni a kedvencből

Kutyakiképző alkalmazás segíthet többet kihozni a kedvencből

Idejekorán sikertörténet lehet a kutyánk betanításából egy új applikáció segítségével, amely lépésről-lépésre segít könnyen kiképezni az ebet.

Mint azt bizonyára minden kutyatulajdonos tudja: nem mindig könnyű négylábú barátainkkal egy hullámhosszra kerülni.
 
Lehet, hogy feltétel nélkül szeretnek minket és mi is őket, de olyan ebet aligha lehet találni, amely közvetlenül szól hozzánk és mindig képes tudatni, mit szeretne, mire van szüksége.
 
A Hundeo kutyakiképző alkalmazás középpontjában a szép közös pillanatok készítése áll. A cél, hogy közös munka a kedvenccel inkább élvezetes, mintsem megterhelő élmény legyen.
 
Kutyakiképző alkalmazás segíthet többet kihozni a kedvencből
Kutyakiképző alkalmazás segíthet többet kihozni a kedvencből
 
A digitális program mögött szakértő csapat áll.
 
A terület szakértőivel együttműködve a Hundeo alkalmazás okleveles kutyakiképzők, táplálkozási szakértők és állatorvosok munkáját egyesíti, hogy a tartalom a legjobb minőségű legyen.
 
A gyakorlatokhoz mellékelt videós utasításokat kap a gazdi, melyekkel lépésről lépésre, egy fillér nélkül magasabb szintre emelheti kapcsolatát az ebbel.
 
Arra is van mód, hogy a Hundeo Plusra frissítsünk, amely egy csomó új tartalommal és funkcióval egészíti ki az eddigieket – havi 2,99 fontért (kb. 1500 Ft), egy 7 napos, ingyenes próbaidőszak után.
 
„A Hundeo célja segíteni minden kutyatulajdonosnak abban, hogy boldog és egészséges életet biztosítson a kedvencének” – mondta el Enrico Bachmann alapító.
 
A Hundeo tagok számára a közösségi érzés kialakítása is fontos - rögzíthetik és megoszthatják sikertörténeteiket egymással, megmutatva más felhasználóknak is, hogy a kínált gyakorlatok és rutinok hasznosak voltak.
 
Visszanézni az elért fejlődést a kutyánkkal rendkívül inspiráló!
 
A Hundeo alkalmazás iOS és Android rendszeren is fut.
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.