2022. 09. 29. - 10:35

Meghökkentő: hazaért és becsöngetett a macska

Meghökkentő: hazaért és becsöngetett a macska

Teljesen megdöbbent egy New York-i család, amikor pár napja elkóborolt cicájuk hazatérve egyszerűen becsöngetett az ajtón.

Nagyon megörült és egyben meg is döbbent egy család New Yorkban, mert biztonsági kamerájuk rögzítette, amint a 4 napja eltűnt macskájuk hazatért és becsengetett, hogy beengedjék.
 
A Lily névre hallgató macska egyik este nem ment haza -  nagyjából 2 héttel azután, hogy a família új házba költözött a Long Island-i Mastic Beach-en.
 
Gazdája, Stefanie Whitley elmondta, normális esetben a cica mindig hazatért, de tekintettel arra, hogy az állat most másként érezhette magát a helyzet miatt, nem gondolta, hogy ez megtörténik.
 
 
A macska azonban megérkezett – nem is akárhogy. Az ajtócsengő kamerája rögzítette, amint Lily felmegy a verandára és megnyomja a csengőt.
 
A család döbbenettel vegyes nevetésben tört ki és sírt – meggyőződésük egyébként, hogy a cica tudatosan használta a csengőt, mert mindig is meglehetősen okosnak tűnt.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.