2023. 05. 04. - 09:40

Megjósolhatják a kutyák a jövőt?

Megjósolhatják a kutyák a jövőt?

Az ebek gazdáinak jó része úgy gondolja, hogy kedvence pszichikai tulajdonságokkal rendelkezik – például megérzi a jövőt.

Meglepő eredményre jutott egy tanulmány: eszerint a megkérdezett brit kutyatulajdonosok többsége úgy véli, kedvence rendelkezik pszichikai tulajdonságokkal.
 
Misztikus erejét használja arra, hogy például megjósolja az időjárást és azonosítsa, ha nem megfelelő partner mellett van a gazdája. Még talán egy dalverseny győztesét is ki tudja szúrni.
 
Megjósolhatják a kutyák a jövőt?
Megjósolhatják a kutyák a jövőt?
 
„A kutyák ismertek erős érzékszerveikről, a hihetetlen szaglásuktól kezdve érzékeny hallásukig. Az intuíciójukat már figyelmbe sem vesszük, mivel az ugyanennyire kiemelkedő lehet” – fogalmazott Adem Fehmi, a Rover.com kisállat-gondozással foglalkozó oldal szakértője, aki az ebek viselkedését tanulmányozza.
 
A kutyagazdák állítják: amikor az ebnek előérzete van, hegyezi a fülét, ugatással vagy mancsával kelti fel az ember figyelmét.
 
„Akárcsak az emberek, a kutyák is egyéniségek, így az érzelmeik kifejezésének módja és az érzékszerveik által elmondottak közvetítése változó, kutyánként és körülményenként egyaránt” – jegyezte meg Adem Fehmi.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.