2017. 11. 26. - 20:19

Megvannak a legdrágább kutyák

Megvannak a legdrágább kutyák
Nem fogod elhinni, de van olyan kisállat, amelynek ára több millió forintba kerül. Te elfogadnál egy ilyen kedvencet?

 

Ki ne szeretné a kutyusokat és ki ne akarna egy sajátot vagy gyermekét meglepni. Persze mindezt megfizethető áron, hiszen napjainkban egyre drágábbak az állatok is. Természetesen nem muszáj vásárolni, hiszen rengeteget állatmenhely van, ahol a kis kedvencek várják, hogy rájuk találjon egy gazdi. Aki azonban mégis amellett dönt, hogy vesz egy kutyát, annak érdemes szétnéznie, hiszen a „piacon'' vannak elég drágák is.
 
 
A legborsosabb árat a szamojédért kérik el, akinek hófehér bundája van és valósággal elolvadsz tőle, ha meglátod. Egy ilyen házi állatott közel három millió forintért lehet beszerezni. 
 
Második helyen a kis oroszlánkutya áll, aki nevét a bundájáról kapta. Ez a kis kedvenc már a reneszánsz korban is népszerű volt. Megvásárolni pedig körülbelül kettő millióért lehet. 
 
 
A dobogó harmadik helyét a csau-csau foglalja el, aki igencsak ismert állat és nagyon barátságos. Gyakran családok vásárolják meg, de persze a tehetősebbek, hiszen egy fajtiszta közel két millió forintba kerül.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.