2020. 02. 29. - 13:15

Milyen a jó jutalomfalat?

Milyen a jó jutalomfalat?
Te is megleped kiskutyád néha egy-egy illatos finomsággal? Akkor jól teszed, ugyanis nagyon szeretik, de oda kell figyelni néhány apróságra.

 

Minden gazdi szeretné a kutyájának a legjobbat adni. Így van ez a jutalomfalatnál is, amikor a sok szeretetet, örömöt, ami a háziállat ad viszonozni akarja. Nem árt azonban oda figyelni a minőségre. 
 
 
Az egyik legfontosabb, hogy ne adagold túl, hiszen ez jutalomfalat, mint azt a neve is elárulja, nem etetni akarod kedvencedet.
Mikor érdemes adni? Szakemberek szerint célszerű úgy választani, amilyen tevékenységet épp csinál. Érdemes azonban kis darabokat adni, hogy pocakját ne terhelje túl.
 
Fontos felhívni a figyelmet arra is, hogy könnyen lenyelhető falakát adj a kutyusnak, hiszen a szaladgálásban, játékban könnyen elfárad és nem jó, ha túl száraz a finomság. Napjainkban számos ízesítés közül lehet választani. Az pedig biztos, hogy a kis kedvenc imádni fogja. 
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.