2019. 05. 26. - 18:55

Nem mindegy, hogy milyen a kutyának adott jutalomfalat

Nem mindegy, hogy milyen a kutyának adott jutalomfalat
Minden kis kedvenc odáig van a jutalomfalatért, fontos azonban néhány dologra figyelni, ugyanis könnyen baj lehet belőle.

 

Minden gazdi arra törekszik, hogy a kutyájának a legjobb falatokat adja. A szakemberek azonban felhívják néhány dologra a figyelmüket, mert könnyen előfordulhat baj. Az egyik legfontosabb, hogy jó minőségű terméket adjunk a kutyáknak. 
 
 
kutya_1
Nem mindegy, hogy milyen a kutyának adott jutalomfalat
 
Emellett arra figyelmeztetnek a szakemberek, hogy nem szabad túladagolni a falatokat, mert mint azt a neve is mondja, ez nem rendes étel a számukra. 
 Az orvosok szerint célszerű úgy választani, amilyen tevékenységet épp csinál. Érdemes azonban kis darabokat adni, hogy pocakját ne terhelje túl.

Ezen túlmenően azt is hangsúlyozták, hogy könnyen lenyelhető ledjen a jutalomfalat, mert ugye száraz és nem mindig esik jól. Manapság egyébként már számtalan falat létezik, így a gazdik könnyedén kiválaszthatják, hogy mi a legjobb a kis kedvencük számára. 
 
 
 
 
 
Nagy Orsolya
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.