2017. 10. 29. - 15:03

Nem mindegy, milyen nyakörvet visel a cica

Nem mindegy, milyen nyakörvet visel a cica
Olykor a macskák számára is érdemes nyakörvet vásárolni, azonban néhány dologra oda kell figyelni, hiszen vannak olyanok, amelyek akár ártalmasak is lehetnek. 

 

Elsőként a legfontosabb átgondolni azt, hogy tényleg szükség van-e a kis kedvencnek nyakörvre vagy nem. Csak azért, hogy a cica jól nézzen ki felesleges vásárolni. Egyrészt nem biztos, hogy jól viseli, másrészt pedig még veszélyes is lehet. Ha mindenképp ragaszkodunk a nyakörvhöz, akkor viszont oda kell figyelni. Mindenekelőtt az anyagára érdemes oda figyelni. Inkább rugalmas legyen, nehogy a macska valamelyik testrésze, például a lába beleszoruljon.
 
Nem mindegy, milyen nyakörvet visel a cica
 
 Más jellegű balesetek is bekövetkezhetnek, ezért kiemelten kell ügyelni a termék minőségére.
Sokan vásárolnak bolhanyakörvet, de itt is óva kell inteni a gazdit, ugyanis ha nem megbízható helyről választ, az akár a cica életébe is kerülhet. Folyamatosan figyelni kell az első napokban, hogy váltott-e ki esetleg allergiás reakciót. Ha igen, akkor orvoshoz kell fordulni! 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.