2022. 07. 21. - 09:50

Segíthetnek párt találni gazdijuknak a kutyák

Segíthetnek párt találni gazdijuknak a kutyák

A kutyák nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy gazdáik rátaláljanak a szerelemre – állapította meg egy új tanulmány.

A kutyák valóságos „szexmágnesekké” varázsolhatják gazdájukat. Egy új tanulmány rámutatott, hogy az ebek kiváló segítségként szolgálhatnak, hogy tulajdonosuk rátaláljon a szerelemre.
 
Sőt, a nagyobb méretű fajták - például a német juhászok és a labradorok – kimondottan jónak bizonyulnak ezen a téren.
 
A témában a Rover kisállat-gondozó szolgálat végzett közvélemény-kutatást. Kiderült, hogy az emberek 56 százalékkal nagyobb valószínűséggel elegyednek szóba egy idegennel egy bárban, ha kutyával érkeznek.
 
Segíthetnek párt találni gazdijuknak a kutyák
Segíthetnek párt találni gazdijuknak a kutyák
 
„Nem meglepő, hogy ha van kutyánk, megnő az esélye, hogy találkozzunk egy potenciális partnerrel és kapcsolatokat alakítsunk ki – különösen olyan közösségi környezetben, mint egy kocsma. Az ebek természetüknél fogva nagyon szociálisak és segítenek összehozni az embereket. Nagyszerű módjai annak, hogy számos társadalmi helyzetben megtörjék a jeget”- mondta el Adam Fehmi kutyaviselkedés-szakértő.
 
Hozzátette: az ember legjobb barátja valójában a legjobb „szárnysegéd” is. Amellett, hogy a kocsmákban elindíthatnak beszélgetéseket idegenek között, a romantikus szikrák fellobbanását is segíthetik.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.