2019. 02. 17. - 17:05

Sikeresebb a munkában, akinek van kutyája?

Sikeresebb a munkában, akinek van kutyája?

Képzeld, egy nemrégiben végzett felmérés szerint sokkal nagyobb eredményeket ér el az, akinek háziállata van otthont.

Az már köztudott, hogy a kutyák számos pozitív hatással vannak az ember egészségére. Nemrég azonban az is kiderült, hogy a kis kedvencek gazdái sokkal sikeresebbek. Egy amerikai kutatás során 18 év felettieket vizsgáltak.
 
Sikeresebb a munkában, akinek van kutyája?
Sikeresebb a munkában, akinek van kutyája?
 
 Azok, akik vezető pozícióban voltak úgy nyilatkoztak, hogy sikereikben sokat segített nekik az, hogy kutyájuk van. Egyeseknek pedig már az is támogatást adott, hogy gyermekkorukban volt háziállatuk. Információk szerint a kis kedvencek segítenek abban, hogy az emberek sokkal szervezettebbek és elkötelezettebbé váljanak.
 
Ezen túlmenően arra is fény derült, hogy sokaknak kutyasétáltatás közben jönnek az inspiráló gondolatok, amelyeket tudnak hasznosítani a munkájuk során. Ráadásul még a stressz levezetésében is segítenek a négylábúk, ugyanis több mint kilencen százaléka a felmérésben résztvevőknek elárulta, hogy egy-egy nehéz és stresszes nap után a kis kedvencük segít nekik megnyugodni.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.