2023. 03. 09. - 10:15

Sok gazdi párkeresésre is használja a kutyáját

Sok gazdi párkeresésre is használja a kutyáját

Ötből egy ebtulajdonos arra is használja kedvencét, hogy rátaláljon a szerelemre – derült ki egy friss kutatásból.

Akadnak gazdik, akik arra is használják kutyájukat, hogy megtalálják a hozzájuk való társat.
 
Erre egy új felmérés derített fényt, melyből kiderült: 1000 ebtulajdonosból 20 százalék már bemutatta kedvencét egy másik kutyagazdinak, abban a reményben, hogy ő maga is társra talál.
 
A férfiak (28 százalék) nagyobb valószínűséggel használják kedvenceiket „segédeszközökként”, mint a nők (16 százalék), és a férfiak csaknem egynegyede (23 százalék) állítja, hogy háziállatuk segített már nekik egy randi megszervezésében.
 
Sok gazdi párkeresésre is használja a kutyáját
Sok gazdi párkeresésre is használja a kutyáját
 
A kutyusok általában népszerűek, mivel a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak 62 százalékát megállították már az utcán kedvence miatt – 73 százalékuk elismerte, hogy élvezik az így szerzett figyelmet.
 
A Lottoland.co.uk szóvivője, akit a tanulmánnyal megbíztak, azt mondta: a randevú alkalmazások éppoly egyformán terjednek, mint a háziállatokkal készült szelfik, nem meglepő tehát, hogy sok ember mondta: kutyájuk segített nekik megbeszélni egy randit.
 
„A kutyák nyilvánvalóan aranyosak, ráadásul egy ember, aki egyértelműen szereti a kedvtelésből tartott állatát, gondoskodó és együttérző - kiváló tulajdonságokkal rendelkezik egy potenciális randevúhoz. Érdekes látni, mekkora extra figyelmet hozhat egy szőrös kis barát - és mennyire szeretik az emberek” – tette hozzá.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.