Kutya-Macska

TápBár – ahol a gazdi mindent megtalál

TápBár – ahol a gazdi mindent megtalál

A TápBár prémium állateledel webshop és webáruház nem véletlenül egyre népszerűbb a gazdik körében: itt mindent megtalál, amit háziállatának kereshet, ráadásul kedvező áron, kényelmesen, akár ingyenes házhozszállítással. Hogy mire gondolunk? Ha ellátogatnak a tapbar.hu honlapra, állatfajtákra szűrve kereshetik meg a kívánt terméket.

A legnépszerűbbek természetesen a kutyák és a macskák, számukra több menüponttal is készültek: az egyikben a fejlődéshez fontos, minőségi tápokat gyűjtötték össze – mert a házi koszt közel sem elég a kedvencek egészséges fejlődéséhez –, a másikban pedig a kis vagy nagy háziállat életéhez szükséges felszereléseket. Kedvenceink folyamatos törődést igényelnek, amelyhez számtalan eszköz nyújt segítséget a gazdiknak: a webshopban kutyákhoz és macskákhoz kialakított etetők, itatók, ágyak, játékok, nyakörvek, ruhák és ketrecek találhatók. Emellett nem feledkezhetünk meg az állatok higiéniájáról: ehhez is mindent fellelhet és megrendelhet a honlapon.

Persze nem csak a kutyákra és macskákra gondoltak: külön menüpontban lehet keresgélni a díszhalaknak, madaraknak, hüllőknek és rágcsálóknak szükségek felszerelések között. A halak esetében tudatos gazdiként nem elég azt eldönteni, mekkora és milyen akváriumba helyezzük őket, az is fontos, hogy megfelelő minőségű legyen a vizük, emellett az akváriumban minden olyan kelléket elhelyezzünk, amely a kényelemre, a biztonságra és a természetességre törekszik. A díszmadártartásra is érdemes felkészülni, amelyhez mindent megtalálnak a webshop kínálatában, legyen az egy függőtorony, egy mászólétra vagy éppen egy csőrkoptató.

 

A hüllők a környezetükre nagyon érzékeny állatok, így különös bánásmódot igényelnek. Ügyelni kell a környezetükre és az etetésükre is. Minden hüllő más táplálkozási szokásokkal rendelkezik, ezért olyan eledelt kell választani, amely az adott állatfajtára specializált – ebben segít a holnap. A rágcsálók kicsi, kevés helyet igénylő állatok, de tévesen gondolhatjuk azt, hogy nincsenek nagy igényeik. Éppúgy szükségük van az odafigyelésre, a barátságos, meleg és kényelmes környezetre, valamint a megfelelő táplálékra, mint más kedvencek. Ezeket is beszerezheti.

A honlapnak blog menüpontja is van, amelyben elolvashatja, melyik a három legmenőbb akváriumi hal, megnézheti, mire kell ügyelni, ha tengerimalac érkezik a családba, vagy éppen azt, hogy mit tegyünk télen a szabadban élő macskánkkal. Ha informálódna, olvashat a kutyák látásmódjáról és a macskák kaparási szokásairól, de ha csak kedvencével közös programötletet keres, válogathat a legjobb kutyás filmek között is.

Fontos megjegyezni az internetes vásárlás egyik legnagyobb előnyét, ami a kényelem. Sokkal egyszerűbb otthon, a fotelben ülve kiválogatni, mivel akarunk kedvezni háziállatunknak, néhány kattintással megrendelni azt, és akár ingyenes házhozszállítással átvenni az otthonunkban, mintsem elmenni a boltba, vesződni, időt pocsékolni, cipekedni. Teheti mindezt úgy, hogy a TápBár prémium állateledel webshop és webáruház árai a legkedvezőbbek közé tartoznak.

 

Eva Longoria ikrekkel terhes?

Eva Longoria ikrekkel terhes?

Bombaként robban pár nappal ezelőtt a hír, miszerint a színésznő állapotos. Most pedig azt pletykálják, hogy ikreket vár.   
4 jel, hogy a stressz már a hajadat is érinti!

4 jel, hogy a stressz már a hajadat is é...

Mindenbe beférkőzik, vigyázni kell vele – a stressz nemcsak mentálisan befolyásolhat bennünket, hanem kinézetünkre is komoly hatást gyakorol. Például a tincsein...
Kylie Jenner pánikba esett - le akarták fotózni

Kylie Jenner pánikba esett - le akarták ...

Aggódik a lányáért Kris Jenner. Kylie, akiről szeptember óta az a hír járja, hogy várandós, keveset teszi ki a lábát otthonról, minap azonban pánikban hívta fel...
Mennyi vitaminra van szüksége a macskának?

Mennyi vitaminra van szüksége a macskána...

Nem igényel különösebb figyelmet a háziállat vitaminigénye, azonban egy-két dologra érdemes gondot fordítani.   
Elhunyt a Cranberries énekesnője

Elhunyt a Cranberries énekesnője

Mindössze 46 évesen távozott az élők sorából Dolores O’Riordan, a Cranberries zenekar énekesnője. Január 15-én, Londonban hunyt el, ahol új dalok felvételével f...
Senki sem tökéletes

Senki sem tökéletes

Kutatások igazolják, hogy azok az édesanyák, akik mindenben a tökéletességre törekednek hajlamosabbak a depresszióra.   
Vonzóbb a pasi, ha foglalt?

Vonzóbb a pasi, ha foglalt?

Egy nemrégiben elkészült tanulmány szerint a nőknek sokkal jobban tetszenek azok a férfiak, akik már kapcsolatban élnek. Vajon mi lehet az oka?  
Kendall Jenner ledobta a textilt

Kendall Jenner ledobta a textilt

A népszerű modell a testvéreihez hasonlóan megvált ruháitól egy fotózás kedvéért. Nézd csak!  
A kevés hús segíthet a fogyásban?

A kevés hús segíthet a fogyásban?

Kutatók szerint hiába figyelnek a fogyni vágyók arra, hogy mennyit esznek a sok hús gátolhatja a súlyvesztést.   
Eljegyezték Britney Spears-t?

Eljegyezték Britney Spears-t?

Okot adott a találgatásokra a tehetséges énekesnő – Britney Spearsről ismert, hogy 2016 vége óta a nála fiatalabb Sam Ashgarival jár, de vajon már a vőlegénye i...
< >