Kutya-Macska

TápBár – ahol a gazdi mindent megtalál

TápBár – ahol a gazdi mindent megtalál

A TápBár prémium állateledel webshop és webáruház nem véletlenül egyre népszerűbb a gazdik körében: itt mindent megtalál, amit háziállatának kereshet, ráadásul kedvező áron, kényelmesen, akár ingyenes házhozszállítással. Hogy mire gondolunk? Ha ellátogatnak a tapbar.hu honlapra, állatfajtákra szűrve kereshetik meg a kívánt terméket.

A legnépszerűbbek természetesen a kutyák és a macskák, számukra több menüponttal is készültek: az egyikben a fejlődéshez fontos, minőségi tápokat gyűjtötték össze – mert a házi koszt közel sem elég a kedvencek egészséges fejlődéséhez –, a másikban pedig a kis vagy nagy háziállat életéhez szükséges felszereléseket. Kedvenceink folyamatos törődést igényelnek, amelyhez számtalan eszköz nyújt segítséget a gazdiknak: a webshopban kutyákhoz és macskákhoz kialakított etetők, itatók, ágyak, játékok, nyakörvek, ruhák és ketrecek találhatók. Emellett nem feledkezhetünk meg az állatok higiéniájáról: ehhez is mindent fellelhet és megrendelhet a honlapon.

Persze nem csak a kutyákra és macskákra gondoltak: külön menüpontban lehet keresgélni a díszhalaknak, madaraknak, hüllőknek és rágcsálóknak szükségek felszerelések között. A halak esetében tudatos gazdiként nem elég azt eldönteni, mekkora és milyen akváriumba helyezzük őket, az is fontos, hogy megfelelő minőségű legyen a vizük, emellett az akváriumban minden olyan kelléket elhelyezzünk, amely a kényelemre, a biztonságra és a természetességre törekszik. A díszmadártartásra is érdemes felkészülni, amelyhez mindent megtalálnak a webshop kínálatában, legyen az egy függőtorony, egy mászólétra vagy éppen egy csőrkoptató.

 

A hüllők a környezetükre nagyon érzékeny állatok, így különös bánásmódot igényelnek. Ügyelni kell a környezetükre és az etetésükre is. Minden hüllő más táplálkozási szokásokkal rendelkezik, ezért olyan eledelt kell választani, amely az adott állatfajtára specializált – ebben segít a holnap. A rágcsálók kicsi, kevés helyet igénylő állatok, de tévesen gondolhatjuk azt, hogy nincsenek nagy igényeik. Éppúgy szükségük van az odafigyelésre, a barátságos, meleg és kényelmes környezetre, valamint a megfelelő táplálékra, mint más kedvencek. Ezeket is beszerezheti.

A honlapnak blog menüpontja is van, amelyben elolvashatja, melyik a három legmenőbb akváriumi hal, megnézheti, mire kell ügyelni, ha tengerimalac érkezik a családba, vagy éppen azt, hogy mit tegyünk télen a szabadban élő macskánkkal. Ha informálódna, olvashat a kutyák látásmódjáról és a macskák kaparási szokásairól, de ha csak kedvencével közös programötletet keres, válogathat a legjobb kutyás filmek között is.

Fontos megjegyezni az internetes vásárlás egyik legnagyobb előnyét, ami a kényelem. Sokkal egyszerűbb otthon, a fotelben ülve kiválogatni, mivel akarunk kedvezni háziállatunknak, néhány kattintással megrendelni azt, és akár ingyenes házhozszállítással átvenni az otthonunkban, mintsem elmenni a boltba, vesződni, időt pocsékolni, cipekedni. Teheti mindezt úgy, hogy a TápBár prémium állateledel webshop és webáruház árai a legkedvezőbbek közé tartoznak.

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >