2018. 04. 05. - 18:56

Archos Citee Connect - a világ első Androidos okosrollere

Archos Citee Connect - a világ első Androidos okosrollere
Az okos technikák térhódítására mi sem jobb bizonyíték, minthogy Franciaországban az Archos megalkotta a legelső olyan rollert, aminek a fedélzetén Android operációs rendszer is helyet kapott. Íme az Archos Citee Connect.
Az Archos Citee Connect többet nyújt, mint a hagyományos rollerezés, hiszen ennek az aktivitásnak egy sokkal modernebb, intelligensebb és kényelmesebb módját hozza el a felhasználók számára.

Az Archos Citee Connect egy Androidos okosroller
Az Archos Citee Connect egy Androidos okosroller
 
A fedélzeti központi egység egy Corning Gorilla Glass védelemmel bíró 5 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkezik, ami ellenáll a rázkódásoknak és a rossz időnek. Emellett négymagos processzor, 1GB RAM és 8GB tárhely áll rendelkezésre. Az Android 8.0 Oreo operációs rendszer az okostelefonokhoz hasonló kezelést tesz lehetővé, hiszen számos alkalmazás, valamint 3G, Wi-Fi és GPS segíti a minél magasabb színvonalú kiszolgálást. A képernyőn többek között nyomon követhető menet közben a sebesség, a megtett távolság és az akkumulátor töltöttségi szintje.

Az okosroller fedélzeti egysége
Az okosroller fedélzeti egysége
 
Az Archos Citee Connect okosrollert ergonomikus kormánnyal, továbbá 8,5 hüvelykes defekttűrő kerekekkel szerelték fel. Lítium akkumulátora 6.000 milliamperóra kapacitású, ez akár 25 kilométer megtételére is elég. Sőt, az energiavisszanyerő rendszer által 15% extra energia adható át az akkumulátornak a fékezés által keltett energia visszatáplálásával. Maga a motor egyébként 350 watt teljesítményű, kétsebességes, maximális sebessége 25 kilométer óránként.

Az Archos Citee Connect súlya 13 kilogramm, a könnyebb szállítás érdekében pedig összecsukható. Megjelenése valamikor idén nyáron várható, ára 499,99 euró, vagyis nagyjából 155.000 forint lesz.

Forrás: archos.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.