2018. 04. 03. - 18:45

Egyre több mesterséges intelligencia szolgáltatást kap az Opera böngésző

Egyre több mesterséges intelligencia szolgáltatást kap az Opera böngésző
A személyre szabott, releváns, a felhasználó saját érdeklődési körén alapuló tartalmakat kínál az Opera böngésző már elkészült, illetve fejlesztés alatt lévő szolgáltatásai.
Az Opera saját mesterséges intelligencia technológiája a felgyorsult kommunikációra, az információéhség mielőbbi kielégítésére, valamint az egyéni tartalmak iránti igényekre nyújt megoldást.

Az Opera saját hírolvasó szolgáltatásában már mesterséges intelligencia dolgozik
Az Opera saját hírolvasó szolgáltatásában már mesterséges intelligencia dolgozik
 
Tavaly novemberben a saját MI-alapú hírolvasó szolgáltatásuk elérte a 100 millió aktív felhasználót, ami egy komoly mérföldkő a vállalat történetében, egyúttal egy jelzés arra, hogy jó irányba haladnak a fejlesztésekkel. A hírolvasó felület a felhasználók szokásait valós időben analizálja, és az érdeklődési körüknek megfelelő tartalmakat javasol egy folyamatosan tanuló algoritmusnak hála. Nem csupán témát tud ajánlani az olvasóknak, hanem a földrajzi helyzetének megfelelő híreket, fontosabb információkat is.

A hírolvasó funkció jelenleg az Opera böngésző részét képezi, de a cég már dolgozik a saját hírszolgáltató, valamint egy videós alkalmazásain, amelyek ugyancsak a mesterséges intelligencia előnyeit használják majd ki.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.