2017. 06. 23. - 18:44

Garmin VIRB 360 - 360 fokos akciókamera akár 5,7K-s felbontással

Garmin VIRB 360 - 360 fokos akciókamera akár 5,7K-s felbontással
Innovatív formatervezésű, különleges képességekkel bíró, strapabíró akciókamerát mutatott be a Garmin a közelmúltban, név szerint a Garmin VIRB 360-at.
Beszédes neve van a Garmin VIRB 360 akciókamerának, hiszen el is árulja az egyik legfontosabb, legérdekesebb tulajdonságát. Ez pedig nem más, mint a 360 fokos optika, amiről teljes gömbpanorámás képeket lehet készíteni, méghozzá 15 megapixeles felbontással. De a különleges fotók mellett az sem piskóta, amit a videókkal tud művelni, ugyanis 5,7K felbontásban 30fps-sel képes felvételeket rögzíteni, akár a víz alatt is, mivel vízálló kameráról van szó négy beépített mikrofonnal.

Garmin VIRB 360
Garmin VIRB 360
 
A szerkezetben van GPS, továbbá egyérintéses vezérlőgombokkal bír, köztük a hangerőszabályzó gombokkal, felvételindító és -leállító gombokkal, fotókészítő gombbal és így tovább. Újtratölthető akkumulátora nagyjából 1 órányi üzemidőt tesz lehetővé. A felvételkészítési módok között szerepel a sima és a sorozatfelvétel, valamint a time lapse mód is. Kijelzőjén még erős napfényben is jól leolvasható az akkumulátor állapota, a tárhely foglaltsága és a beállított videó mód.

A tárhely szerepét microSD memóriakártya töltheti be, abból is legfeljebb 128GB-os használható. Vezeték nélküli képességei közé sorolható a Wi-Fi, a Bluetooth, az ANT+ és az NFC. A kamerához jár ingyen a VIRB mobil applikáció, illetve a VIRB Edit vágóprogram. Emellett a készülékkel van lehetőség élő stream lebonyolítására a YouTube-on vagy a Facebook Live-on.

A 39 x 59,3 x 69,8 milliméteres és 133 grammos (akkuval együtt 160 grammos) Garmin VIRB 360 fekete színben került forgalomba az Egyesült Államokban. Ára 799,99 dollár, ami nagyjából 220.000 forintnak felel meg.

Fotók: garmin.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.