2017. 07. 25. - 07:42

Honor Band 3 - okoskarkötő OLED kijelzővel és folyamatos pulzusméréssel

Honor Band 3 - okoskarkötő OLED kijelzővel és folyamatos pulzusméréssel
A Huawei kötelékébe tartozó Honor márka július első napjaiban rántotta le a leplet új okoskarkötőjéről, vagyis a Honor Band 3-ról.
A Honor Band 3 egyik kiemelkedő képességei közé tartozik a folyamatos pulzusmonitorozás, a mérés tehát automatikus, nem szükséges mindig gombnyomással vagy az alkalmazással indítani. Emellett a kütyü vízálló, méghozzá 50 méterig. A kijelző meg tudja jeleníteni telefonhívás esetén a hívó fél névjegyzékben szereplő nevét. Beállítható, hogy gombnyomásra elutasítsuk a hívást, továbbá az is, hogy rezgéssel tudassa velünk a Facebook-on, Twitter-en, SMS-ben vagy e-mailben érkező üzeneteket, mint ahogy a naptáreseményeket is.

Honor Band 3
Honor Band 3
 
Diszkrét rezgő ébresztő módja a mellettünk alvók megzavarása nélkül tudja jelezni, hogy eljött az ébredés ideje. Természetesen a vízhatlan módja miatt úszás közben is használható, például a hosszok idejének mérésére, az elégetett kalória számolására és így tovább. Nem kell nélkülözni az alvásmonitorozást sem, tehát a mély- és könnyű alvások ciklusairól tud felvilágosítást nyújtani.

A 0,91 hüvelykes OLED érintőképernyő 128 x 32 pixel felbontású. Kompatibilis minden Android 4.4 vagy későbbi, illetve iOS 8.0 vagy későbbi verziójú operációs rendszert futtató okostelefonnal vagy táblagéppel. A kapcsolódás Bluetooth 4.2 LE interfészen keresztül valósul meg. Akkumulátora a 105 milliamperóra kapacitásnak köszönhetően akár 30 napnyi üzemidőt tesz lehetővé.

A 43 x 10,3 x 16,5 milliméter méretű és kb. 18 gramm súlyú Honor Band 3 narancssárga, kék és fekete színben vásárolható meg. Ára Európában mindössze 69,9 euró, vagyis alig 21.000 forint.

Fotók: vmall.eu
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.